Kontaktirajte nas za ponudu


Naš tim stručnjaka je ovdje kako bi vam olakšao proces izgradnje, pružajući vam podršku od početka do kraja projekta.

Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pomognemo ostvariti vaše snove.

Vaša kuća iz snova je samo korak dalje s Mr. Kapo!


095 904 2907

Pošaljite nam poruku preko kontakt obrasca.


  Odaberite koju našu uslugu želite: Montažne kućeAdaptacije kuće

  #1

  Pošaljite nam upit

  Prvi korak je da nas kontaktirate kako biste izrazili svoj interes za izradu montažne kuće. Možete to učiniti telefonski, putem e-pošte ili ispunjavanjem online obrasca na našoj web stranici. U komunikaciji navedite osnovne informacije o svojim potrebama, kao što su površina zemljišta, željeni stil kuće, broj soba, te bilo kakve posebne zahtjeve ili preferencije koje imate.


  #2

  Konzultacija i obilazak lokacije

  Nakon što ste nas kontaktirali, uslijedit će konzultacija s našim stručnjacima. Ovaj korak uključuje razgovor o vašim potrebama, željama i budžetu te dogovaranje termina za obilazak lokacije gdje želite izgraditi montažnu kuću. Tijekom obilaska, procijenit ćemo zemljište, okolinske uvjete i druge faktore koji bi mogli utjecati na izgradnju. Ovo je važan korak za precizno prilagođavanje ponude vašim potrebama.


  #3

  Prilagođena ponuda

  Na temelju informacija prikupljenih tijekom konzultacije i obilaska lokacije, pripremit ćemo prilagođenu ponudu za izradu montažne kuće. Ponuda će uključivati detaljne informacije o cijeni projekta, vremenskom okviru, dizajnu i svim relevantnim specifikacijama. Nakon što primite ponudu, imate priliku pregledati je, postaviti dodatna pitanja i razmotriti svoje opcije prije donošenja konačne odluke o izgradnji montažne kuće s nama.

   

  Pratite nas na društvenim mrežama